IT-Strategi
Vækst via optimeret udnyttelse af IT
IC Gruppen giver dig indsigt.
​​
Har din virksomhed overblik over - og beskrevet - hvordan I sikrer, at jeres systemer er kompatible og fx kan dele data?
Har I et standardiseret IT-system på tværs af virksomheden, der gør uddannelse og support så enkelt og tilgængeligt som muligt?
Har I overblik over jeres IT behov nu og i fremtiden?
Arbejder I dagligt med systemer som sikrer jeres vækst, giver indsigter og viden - og samtidig effektiviserer jeres daglige arbejdsopgaver?Behov for IT Strategi proces?
 1. 1
  Strategisk overblik
  Ledelsen har ansvaret for at sætte rammerne for anvendelse af IT - og implementere IT som ledelsesværkstøj. IC Gruppen hjælper med anbefalinger til netop jeres virksomhed.
 2. 1
  Kravsspecifikation
  Hvorledes skal jeres fremtidige IT arkitektur se ud? Hvad er behovet og kravene? Hvor står I nu? - nuværende rammer beskrives - og fremtidens behov klarlægges.
 3. 2
  Proces
  IC Gruppen kan - hvis dette ønskes - være driver på hele processen. En styregruppe udpeges med relevante stakeholders, og processen styres med fokus på milestones og afrapportering.
 4. 3
  Workshop
  Få styr på rammerne, klarhed og overblik over nuværende og fremtidige it-ressourcer. Med en workshop sætter vi scenen for den fremtidige indsats.
 5. 4
  Viden og indsigt
  IT er virksomhedens nervecenter. Det skal virke - hverdag. Det er afgørende, at I har overblik - og at I er sikret mod fx cybercrime. IC Gruppen guider jer igennem mulighederne.
 6. 5
  Erfaring
  Vores mange års erfaring i at drive IT forandringer sikrer dig en professionel rådgivning - og et resultat der sikrer din virksomhed fremdrift.
Bliv guided igennem processen

Ovenstående er et udpluk af de strategiske emner, som vi gennemgår sammen med dig og din organisation.

Kontakt os for et uforpligtende møde om din IT-Strategi.
​​